Drømmenes land av Vidar Sundstøl

Drømmenes landJeg har nettopp fullført denne boken som ebok på min ipad. Lastet den ned fra bokkilden og overførte den til Flow reader applikasjonen.

Boken handler om norskættede Lance Hansen som bor i USA. Han er politimann og er den som oppdager at en norsk turist er blitt drept. Lance bidrar til etterforskingen og får etter hvert mistanker om at morderen er en helt annen person enn den som faktisk blir arrestert. Dette er bok nr 1 i en trilogi som Sundstøl har fått rivertonpris for.

Jeg likte denne boken veldig godt. Den kombinerer tre ting jeg liker; krim, Norge og USA. Man blir godt kjent med hovedpersonen og det bygges opp til at man blir nysgjerrig på hva som vil skje videre. Lance graver både i mordetterforskningen og i sin egen familiehistorikk, noe som flettes godt sammen.

Har allerede startet å lese på fortsettelsen og ser fram til mange kjekke timer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.