Rhodos-ferien 2012 – del 1

En foreløpig oppdatering fra Rhodos. Bilder kommer senere. 12 mai hadde vi avreise fra Sola til Rhodos. Flyturen gikk veldig bra denne gangen sammenlignet med de syden-reisene vi hadde i fjor. Ved ankomst Rhodos og Kolymbari ble vi møtt av overskyet og regn – faktisk ganske masse regn. Heldigvis har det ikke vært sånn hver dag.

Hotellet vårt (Holiday Village Rhodes) er stort og flott. Vi valgte jo å booke oss inn på villa med privat basseng denne gangen. Veldig deilig å slippe å måtte dra med seg badeklær og alt som hører med ut av rommet for å finne en solseng på passende sted. Her er det bare vi tre som kan være og det er rett ut i fra vårt eget rom. Alle feriene i fremtiden blir nok ikke slik dessverre, men veldig kjekt å ha gjort det en gang – og det blir nok flere slike ferier på sikt. Frokost og middag spiser vi i en veldig flott restaurant som kun tilhører deluxe delen av hotellet. Lunsj derimot spiser vi på samme restaurant som gjestene på relax/activity delen av hotellet. Standarden på maten er betraktelig forskjellig på de to restaurantene. Og når det gjelder middagen er det faktisk á la carte og ikke buffet på “vår” restaurant. Alexander har ikke den største matlysten her nede foreløpig, men han får nå spist noe. Is regnes vel også som næring?! Har lest at det ikke er unormalt at barn spiser mindre i syden siden ting smaker litt anderledes enn de er vant til, samt at det er masse inntrykk og varmt her.

Varmt ja.. småkjølig når solen går ned for kvelden, men på dagen er det helt nydelig. Mellom 22 og 30 grader.

Som vanlig valgte vi å leie oss bil noen dager for å kjøre rundt og utforske litt. Den første turen gikk til Rhodos by. Gamlebyen var bare helt nydelig å se på. Ikke så mye som var aktuelt å kjøpe her. Inne i den nye delen av byen fant jeg meg nye solbriller. Jeg fant nemlig ikke solbrillene mine hjemme før vi dro, så da var det kanskje på tide med nye. De forrige kjøpte jeg jo i 2003, så kan jo ikke akkurat påstå jeg har så stort forbruk av solbriller. Og med tanke på det så valgte jeg å kjøpe Burberry solbriller – kostet jo litt, men jeg syntes de var helt fantastisk flotte.

Babyen virker til å nyte når jeg legger meg på ryggen og slapper masse av, da kommer det mange spark og han er virkelig blitt sterk synes jeg. Alexander blir mer og mer oppmerksom på at det er en baby i magen min. Han koser på magen og finner leker og klær som babyen kan låne – og da legger han de på magen min. Koselig! <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.