Nåtid og fremtid

Nyter å kjenne alle de koselige bevegelsene fra lillegutt i magen. Selv om jeg har gjort dette en gang før gleder jeg meg til vi skal få møte han. Er litt rart det der, for jeg er jo så glad i å være gravid – men samtidig så gleder jeg meg også utrolig masse til kroppen min bare består av meg igjen. Først og fremst krysser jeg jo fingrene for at legebesøket på torsdag går rette veien. Og om det gjør det, skal jeg uansett være flinkere til å ikke spise så mye usunt og prøve å få trent mer. Nå har jeg gått tur to dager på rad, og i går var Kimmen også med – kjempekoselig.
Det jeg ser mest fram til med å “bare være meg” igjen er når jeg kommer i gang med skikkelig trening igjen. Er litt frustrerende å bli sliten eller få vondt av det jeg vil kalle normal gange. Kim merket godt det i går at jeg ikke går like raskt som jeg pleier.

Så.. jeg nyter nåtiden, men ser også fram til fremtiden!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.