Kreativitet i kjent stil

Ble sittende litt å smile her når det plutselig gikk opp for meg at jeg faktisk er ganske lik mor når det gjelder mine kreative evner. Sakte og sikkert prøver jeg meg jo på alt mulig, og det viser seg jo at jeg er mer opptatt av å få det riktig og fint til enn jeg trodde om meg selv. Mor var alltid så nøye med alt hun gjorde, og da må jeg smile når jeg ser at jeg er lik.

Bedet vårt

I går var det første feriedag for meg og Alexander. Vi tok turen ut ganske tidlig og kjøpte blomster, hageverktøy og blomsterjord. Så nå har vi fått pyntet så fint i det ene bedet vårt. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet og tar meg i å hele tiden gå til vinduet og se på bedet. De syv bakerste plantene heter Aconitum (hjelm) og campanula lactiflora (melkeklokke) og er stauder – så kanskje jeg er heldig og får beholde de neste sommer også? Blir spennende å se. De andre er sommerblomster som jeg antar bare lever over sommeren.

Da jeg var gravid med Alexander strikket jeg en jakke, en lue og en sokk.. nå har jeg fullført buksen som hører til og holder på med sokk nummer to. Ble egentlig ferdig med den nå i morges, men måtte rekke opp igjen da jeg var langt fra fornøyd med resultatet. Merkelig at den jeg laget for nesten 3 år siden ble så mye finere (selv om også den skal rekkes opp litt og fikses på). Satser på at jeg blir fornøyd til slutt, så skal det bli veldig kjekt å kle opp lillebror i et helt sett jeg har laget selv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.