For 50 år siden i dag

ble en nydelig jentebaby født inn i familien Tjelta. Hun fikk navnet Solveig og var nr 4 i søskenflokken. 20 år senere ble hun min mamma. Verdens beste mamma. I dag skulle vi feiret hennes 50årsdag, men dessverre blir ikke alltid fremtiden som man ønsker. Savner henne utrolig mye, hver eneste dag, men i dag var det ekstra tungt kjente jeg. Heldigvis har jeg verdens beste familie. Alexander koser med meg når han ser jeg er trist. Han visste jo veldig godt at jeg hadde laget kake, så da han så at jeg gråt spurte han om jeg var lei og om jeg ville spise litt kake. Så snart Kimmen stod opp dro vi mot Ålgård. Stoppet først innom Sandved Gartneri hvor Kim kjøpte 3 langstilkede røde roser og en liten hvit engelfigur. Disse plasserte vi på graven.

Kort tid etter vi kom hjem og fikk laget sjokoladen til å ha på kaka kom tante Aud. Hun, Alexander og jeg hadde en kjempekoselig ettermiddag sammen.

I morges snakket jeg og Alexander om å tisse på do eller potte. Han prøver noen ganger når jeg spør om han vil tisse på do eller potte, men som regel vil han ha bleie. I morges sa han ja til potte, men han ville plent stå så da ble det litt mye søl. Vi pratet sammen om at vi kanskje skulle prøve å sitte på potta neste gang, og han nikket og virket enig. Når kveldsstellet var i gang spurte jeg igjen om han ville tisse på potte eller do. Potte svarte han, og vi fant fram potta. Ba han sette seg ned, og det gjorde han. Først var han litt utålmodig, men etter en liten stund kom det tiss i potta. Jeg skrøt masse av han, kanskje litt mye da han virket nesten litt flau. Ble kjempestolt av gutten min – han er virkelig blitt stor nå.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.