Nærmer seg…

Litt rart å tenke på hvor liten tid som egentlig gjenstår til vi skal bli foreldre til en ny liten gutt. Er veldig spent på fødselen og hvordan tiden etter fødselen kommer til å være denne gangen.

Men før vi kommer så langt er det litt småting som gjenstår.
Jeg holder på å strikke på et babyteppe, er godt over halvveis på det. Måtte lage et av samme type som det jeg laget til Alexander da jeg var gravid med han, men i andre farger denne gangen. Jeg har også fullført strikkingen av det babysettet jeg begynte på til Alexander, mangler bare siste montering og slikt på den.

Lekegrinda trenger et teppe. Jeg tenker fortsatt på om jeg skal forsøke meg på å lage det selv eller om jeg bare skal kjøpe i butikken…

Når det nærmer seg midten av august tenker jeg det er på tide å få Kim til å ta ned noen esker fra loftet med babyklær så jeg får vasket og gjort de klar. Og da kan jeg nok også begynne å tenke på å pakke sykehusbagen. Vi har jo også lyst å male babyrommet, selv om det blir lenge til babyen skal sove der på egenhånd er det greit å ha det klart. Jeg har bestemt meg for babyblått på babyrommet, og samtidig vil vi også male Alexander sitt rom, og der tenker jeg klarblå eller himmelblå.

Og så var det dette med gravidfotografering da. Jeg har vært i kontakt med flere fotografer, men kjenner jeg blir veldig usikker på valget. Den første fotografen synes jeg tar veldig fine bilder, men jeg er bare ikke helt sikker på om det er riktig fotograf for meg… Fotograf nr 2 er hobbyfotograf og har ikke gitt tilbakemelding angående pris og slikt, men jeg liker veldig godt bildene som hun tar. Fotograf nr 3 ba om telefonnummeret mitt for å gi meg muntlig info om pakkepriser, men jeg har ikke fått tilbakemelding etter at jeg opplyste om nummeret mitt og samtidig ga beskjed at jeg ønsker skriftlig tilbakemelding på disse prisene.

Så med tanke på tingene over her, prøver jeg så godt jeg kan å lytte til dagens visdomsord fra babyverden om å bruke tiden fremover lurt og hvile så mye jeg kan! God helg!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.