Hjemme-alene-helg

Denne helgen tok svigermor med Alexander på hyttetur. Så vi har vært alene hjemme hele helgen. Ganske merkelig hvor tomt det blir i huset uten den vesle gullklumpen vår her. Vi har nok godt av litt tid hver for oss også, men jeg kjenner i mamma-hjertet mitt at det skal bli utrolig godt å få han hjem igjen i dag. Jeg har fått sovet ut en del (Kim synes jeg er gal som står opp kl 8 når vi har alene-hjemme-helg, men jeg er bare ikke i stand til å sove lenger, hehe) og jeg har fått være lat og kun tenke på meg selv.

Jeg har startet en ny tradisjon her hjemme. Nemlig å lage ukemeny for familien og at vi kjøper inn det vi trenger for hele uka i en storhandel på lørdagene. Påfyll av brød, frukt, grønnsaker og eventuelle ting vi ikke har fått tak i på lørdagen blir foretatt i den påfølgende uken såklart – men merker allerede etter å bare ha gjort dette to lørdager på rad at vi sparer penger på å planlegge.
Denne ukens meny:
Søndag – Baconboller i brun saus
Mandag – Laks med hollandaisesaus
Tirsdag – Kjøttpudding med tomatsaus
Onsdag – Joika
Torsdag – Komlemiddag
Fredag – Biffsnadder

I går tok vi oss en tur på kino og så The Dark Knight Rises i luksus-salen. Tror lillegutt i magen reagerte en del på at det var mye høye lyder, for han var veldig aktiv til tider. Filmen synes jeg var kjempebra. Ble litt engstelig for at den skulle vare i nesten 3 timer, men det gikk veldig bra – jeg var underholdt hele tiden og man sitter jo veldig godt i de gode setene i luksus-salen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.