30 år, og 36 uker

Plutselig var dagen for min 30årsdag kommet! Da vi våknet om morningen fikk jeg masse kos fra Kim og Alexander, samt et kort fra Kim og en bok fra Alexander. Så var det avgårde på jobb – Alexander var med meg siden vi skulle til sykehuset og snakke med konstituert overlege for allergologisk barnepoliklinikk om peanøttallergien hans.
Etter at Alexander og Kim slapp meg av på jobb igjen var det duket for kake-kos med kollegene mine.

Kom hjem etter jobb og ble møtt av en stk Alexander som hadde en flott bukett med røde roser til meg. Kim hadde også en bukett med rosa roser, men det var Alexander som ga meg den også, hehe. Etter en kjapp dusj dro vi til Sandnes og spiste på den italienske restauranten der. Fikk sms fra både Gina og tante Torhild da vi var ferdige, så de kom innom kort tid etter vi var kommet hjem. Koselig. Fikk en nydelig bukett av Gina og et flott bilde fra tante Torhild, tante Aud, tante Ellen og Iris.

Samtidig som jeg ble 30 år rundet vi 36 uker som gravide. Bare 1 uke igjen til permisjonsstart. Det har gått fort denne gangen og jeg er til stadighet overrasket over hvor lite plager jeg har i forhold til forrige svangerskap.

I går var jeg på kontroll hos legen, og alt så fint ut. Var litt lav jernnivå hos meg så må passe på å få i meg mer jernrik mat, men var ikke så lavt at jeg behøvde jerntabletter. Noe som er bra, for kroppen min pleier ikke å like de tablettene.
Etter noen timer på jobb dro jeg og hentet Alexander i barnehagen og så dro vi til fotograftime for å ta gravidbilder. Ikke bare-bare å holde styr på en nesten 3-åring samtidig som jeg skal bli tatt bilde av, men jeg tror det gikk ganske greit. Fotografen tok 450 bilder, så han skal ha nok materiale å se igjennom. Han forventet ca 2 uker på etterarbeidet. Gleder meg til å se.

På kvelden passet far og Marit på Alexander mens jeg og Kim var ute og spiste middag på Charles & De med Gina og Arne. En kjempekoselig kveld. Endelig fikk vi muligheten til å være sosiale med de, det har vi ventet lenge på! I gave av far og Marit fikk jeg et gavekort på G Max så jeg får kjøpt meg akkurat det jeg vil selv (praktisk!) og to store grønne planter til å ha i stua. Kjempeflotte begge to, så jeg satser på at de skal overleve med masse godt vann og omsorg! Gina og Arne hadde kjøpt en nydelig vase av typen “Boblen” av Finn Schjøll. Den falt også veldig i smak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.