En herlig ettermiddag

Hadde en helt fantastisk herlig ettermiddag sammen med Alexander i dag. Han ga klar beskjed da jeg hentet han i barnehagen at han hadde lyst til å mate endene i dag. Etter middag måtte det litt overtalelse til å få lov til å la maten synke, men etter at det var overstått tok vi bena fatt og gikk ned til Stokki. Der matet vi endene og koste oss skikkelig. Han ville rett og slett bare være med meg ute. Var ikke opptatt av å leke eller løpe eller noenting. En liten stund stilte han seg mellom bena mine mens jeg satt på en benk og bare stod der lenge. Skikkelig kos! Herlig å få sånne øyeblikk med han mens det enda bare er han som krever oppmerksomhet fra meg, kommer til å savne disse øyeblikkene når lillebror kommer. Hele veien mens vi gikk til og fra Stokki holdt han meg i hånda. Det likte jeg godt, vanligvis virker det som om han synes det er litt flaut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.