Pinnekjøtt!

Det er ingenting som slår årets første pinnekjøtt, og i dag var dagen hos oss. Finnes ikke noe bedre enn når den herlige pinnekjøttlukta kommer fra gryta på kjøkkenet. Nydelig middag for meg og Kim alene. Alexander ble invitert til overnatting hos svigermor. Nå gjenstår det å se om Daniel reagerer på at jeg har spist kålrotstappe. Spiste ikke så mye, så krysser fingrene for at det går bra.

Nå er dato for dåp satt. Det blir lørdag 19 januar 2013. Synes det er så deilig at Gand kirke tilbyr rene dåpsgudstjenester på lørdager. Kan bli så lenge for de små (både dåpsbarna og større søsken) om de må sitte gjennom en hel gudstjeneste og deretter dåp. Så nå starter jo arbeidet med å forberede dåpen. Det skal lages invitasjoner, bordkort og ikke minst må vi finne ut hvor vi skal ha selskapet etter kirken. Kaker og slikt må også organiseres, men det er nok det minste problemet 🙂

Å leve med små babyer er forskjellig fra dag til dag. I går hadde Daniel en dag hvor han var stort sett våken hele dagen, hadde bare noen små powernaps innimellom. Men i dag.. har han omtrent ikke gjort annet enn å sove.
Alexander er en fantastisk gutt. Jeg blir til stadighet forundret over alt han kommer på. I dag observerte jeg han i lek mens jeg ammet Daniel, og plutselig så jeg bare at det gikk opp et lyst for han og han startet å rydde i lekene sine. Så herlig. Og da han var ferdig kom han og spurte om vi to skulle leke med sverd. Jeg la fra meg Daniel i lekegrinda og storkoste meg med å leke med sverd.

Siden Daniel har hatt en sovedag i dag har jeg fått lest en del i boka jeg skal blogge om i bokbloggturnéen. Enn så lenge virker den veldig lettlest og jeg tror ikke det skal være noe problem å få lest den til fristen min (skal blogge om den 7 desember 2012).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.