Dagene (mer spesifikt kveldene) flyr

Jeg har egentlig et lite mål om å skrive i bloggen her hver eneste dag, men når jeg først skriver synes jeg jo det skal stå noe av interesse, ikke bare ord for å opprettholde en “kvote”, andre dager strekker bare ikke tiden til.

I går kveld klarte Daniel å sovne av seg selv da vi la oss for kvelden. Da ble jeg stolt av han. Vanligvis har han sovnet ved amming. Vi gjør et nytt forsøk på det samme i kveld. Jeg koser på han, snakker med han og prøver å gjøre han trygg. Merker at han ikke henger like mye i puppen på kveldene nå, og dessuten at han sovner så fort, så han er trøtt og mett nok til å kunne legges for kvelden. Det er viktig for meg at han føler seg trygg ved legging, det vil gjøre ting lett oppigjennom.

Neste uke skal jeg på babykino for å se twilight, gleder meg utrolig mye. Også godt mulig jeg drar på babykino denne uka også; det skal gå en fransk komedie som utifra traileren virket veldig bra. Billettene på babykino var billigere enn vanlige, det likte jeg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.