Første møte med babykino

I dag var det endelig duket for babykino for meg og Daniel. Skulle egentlig gå med Katrine og datteren hennes, men Øivind var blitt syk i natt så hun kunne ikke allikevel. Syntes det var en veldig kjekk opplevelse. Det var passende dempet belysning, og passende volum på filmen. Skulle nesten ønske det var det volumet på vanlige filmvisninger også jeg, for jeg synes til tider er det alt for høyt volum.

Selve filmen, Twilight – Breaking Dawn part 2, syntes jeg var veldig kjekk. Det var en fin avslutning. Og for meg som ikke har lest bøkene var det kjempekjekt. Har hørt at mange av de som har lest bøkene blir litt skuffet av filmen.

Etter kinoen handlet jeg middag og hentet Alexander i barnehagen. Etter middag satt vi på gulvet og lekte da han plutselig sa at han måtte tisse på do. Første gang han har gitt beskjed om tissing. Etterpå insisterte han på å kle på seg bleie, strømpebukse og bukse selv. Ikke bare-bare å få til på egenhånd og han var veldig frustrert til tider, men det gikk til slutt.
Ved kveldsstellet hadde han ikke tisset i bleia enda, så jeg tenkte han bare kunne ha den om natta også. Det var visst ikke planen hans. Han ville kun ha truse på sa han. Så da ble det av med bleia og på med Lynet-boxer! Gjett om det er en mamma som er spent nå. Ga beskjed at han bare må vekke meg om han må tisse eller bæsje. Tisselaken er på plass allerede, så nå gjenstår det bare å se. Gikk bare 10 minutter etter vi sa god natt før han ropte og skulle tisse. Ikke så veldig enkelt mens jeg samtidig ammer Daniel, men det gikk nå greit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.