Julestemning

Det har hjulpet godt på hjemme etter Kim og Alexander på onsdag var avgårde og kjøpte to oljeovner. Nok en gang t-skjorte vær i huset vårt, deilig.

På fredag kveld fikk jeg endelig bakt ut kakemennene jeg laget deigen til for flere dager siden. De ble kjempegode. Jeg kan virkelig anbefale oppskriften som jeg fant i boken Nybakt til jul av Marit Røttingsnes Westlie dersom noen skulle være så heldige å få fatt i boken – den er dessverre utsolgt fra forlaget.

I går koste vi oss med pinnebog til middag. Vi foretrekker virkelig dette i forhold til pinnekjøtt. Det koster litt mer, men du får mye mer kjøtt for pengene. I dag ble det oksestek, og vi laget en kjempegod saus ut fra sjyen.

Følte meg ikke helt på topp i dag så i 10-tiden ba jeg Kim om å se til ungene mens jeg hvilte meg. Sov helt til 13:15 da jeg våknet av at jeg hørte Daniel gråte nede. Da jeg kom ned satt Kim og ga Daniel en flaske med mme. Faktisk den andre flasken etter jeg sovnet. Er fortsatt ikke helt i form, men det hjalp godt på å få hvilt litt.

Jeg og ungene tok turen til bydelshuset hvor det var arrangert kafé og juleverksted. Alexander ville tegne litt, og så spiste vi litt kake før han fikk seg en forundringspose med reflekser, klementin, pepperkake, sjokolade og slikkepinner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.