En behagelig hverdag

Er jo fortsatt nytt å gå på jobb istedet for å være hjemme med Daniel, men jeg begynner å komme inn i det. Det beste er jo at jeg har 2 timer ammefri hver dag. Den ordningen der er så bra for ammingen, og jeg føler også jeg er mye mer opplagt enn hva jeg husker jeg var da jeg begynte å jobbe 100% da Alexander var 13 måneder.

Daniel er i mye bedre form nå – og i dag ringte Kim meg plutselig mens jeg var på jobb og kunne fortelle at Daniel hadde reist seg for å stå for første gang. Herlige gutten min! Jeg fikk se det selv senere da han reiste seg opp i lekegrinda.

Strikkeprosjektet mitt går sakte og sikkert fremover. Gleder meg til jeg kommer til neste steg og ser enda mer fremgang.376922_10151619302420733_91091370_n

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.