Jente og guttedag

I følge Alexander hadde vi en jente og guttedag i dag. Tror det betyr at vi har kost oss.
Dagen begynte ikke så kjekt pga lite søvn hos meg og Daniel. Mistenker at han får vondt i magen av fullkorn grøten vi har gitt til kvelds i det siste. Skal få gitt han en annen i morgen og håper at det kan hjelpe. Ikke lett å sove når magen er i ulage.

Mens far hjalp Kim med snekringen utenfor dro jeg og guttene til Kvadrat. Jeg kjøpte en ny brødrister siden den forrige ble ødelagt nylig. Og så ble det en ny bukse og to t-skjorter på Alexander. Han valgte ut begge t-skjortene selv. Å ja, han valgte seg også et angry birds belte!

Etter all den shoppingen ble det på tide med en is. Tror han virkelig koste seg med den.

image

image

Vel hjemme var svigermor og samboeren hennes kommet innom. Alexander snakket litt med de før han fór ut for å leke med naboguttene. Daniel ble med Jane og Czeslaw på trilletur. Så jeg fikk handlet, vasket og ryddet litt imens. Alexander og naboguttene vekslet på leking utenfor og inne på rommet hans.

Til middag lagte jeg hjemmelaget lasagne. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Og det er utrolig hvor mektig det er med hjemmelaget kontra toro…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.