Den første Forever-demonstrasjonen

Liker egentlig ikke ordet demonstrasjon – det skremmer folk bort fra å ønske å ha selskap, men det er jo det vi gjør. Vi forteller og demonstrerer noen av produktene vi har med.

På torsdag dro jeg og Ragnhild til Hinna for å holde min første demo. Ragnhild var med meg siden hun er min sponsor/manager og hun skal lære meg alt jeg trenger å vite. Jeg kjenner jo til produktene fra før, men jeg sitter ikke på all den kunnskapen hun gjør (enda!). Selskapet ble holdt hos Sålin (tidligere Statoil kollega) og alle gjestene som kom jobber i Statoil.
Ragnhild stod for det meste av pratingen, men jeg fikk gjort mitt første forsøk på å fortelle min historie og også fortelle litt om mine to favorittprodukter; Argi og Ever Shield Deodoranten.
Produktpresentasjonen bestod av bestselgerne i Forever – pluss at vi valgte å gi med et ekstra godt tilbud dersom de også supplerte med Argi og Ever Shield Deodoranten. Hele 4 av de 5 gjestene valgte bestselgerpakken, og 3 av de 4 valgte å supplere med Argi og Ever Shield Deodoranten. En vellykket første kveld.

Dette ga jo selvsagt mersmak – så jeg søker nå etter flere som ønsker å høre om våre topp 8 produkter. Nå i november vil jeg fortsette med det samme tilbudet jeg hadde på torsdag – og jeg lover deg at da er mye penger spart! Ta kontakt med meg, første mann til mølla får velge dato først 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.