Jeg løper 5 km!

Ok – jeg kjenner ikke til definisjonsforskjellen på jogging og løping, så jeg bruke disse ordene litt om hverandre egentlig, men jeg tenker meg at med såpass høy puls som jeg har under treningsøktene mine så kvalifiserer det til løping.

De tre siste treningsøktene mine har vært 5 km – og jeg er så stolt over at jeg klarer det. Nå er fokuset fremover på 2 ting – å øke gradvis opp til 10 km, samt å løpe fortere slik at jeg kan klare 5 km på 30 minutter og dermed 10 km på 60 minutter. Nå som det begynner å bli lysere ute og bedre temperaturer hjelper det også på motivasjonen til å komme seg ut av døra om kveldene. Har lest og blitt anbefalt av andre at det er lurt med intervalltrening for å trene seg opp til å løpe fortere. Synes det er vanskelig å finne gode intervallopplegg, så tar gjerne imot tips.

Ellers gleder jeg meg over at det nye kosttilskuddet Forever Daily endelig blir lansert 17 mars. “Snart er den her, multivitamintabletten som virkelig lever opp til sitt navn. Forever Daily gir deg 12 viktige vitaminer, 8 mineraler og vår egen frukt- og grønnsaksblanding som gir deg en miks av 20 ulike frukter, bær og grønnsaker. Aloe Vera Gel, lykopen og koenzym Q10 er noen av de andre ingrediensene. ” Ta kontakt med meg for bestilling.thumb_94796__news

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.