Nok unnskyldninger

Jeg klager mye på at jeg ikke har tid til datt, at jeg ikke får gjort ditt.. osv osv. Men det er jo egentlig bare dumme unnskyldninger.

På fredag fikk jeg en god unnskyldning for å besøke Gina. Tok med meg Daniel og kjørte ut. Det går jo faktisk an å ha med seg unger på besøk til folk. Så hvorfor gjør jeg det aldri?

Denne uken har jeg vært og trent to ganger på Elixia. Kjennes jo så deilig, og det har endelig gått opp for meg at jeg trenger å trene litt styrke og slikt for å bli sterkere i beina sånn at jeg igjen kan løpe fortere. Jeg må bare prioritere treningen – ikke gjemme meg bak “får ikke tid”. Kim er jo hjemme og kan passe ungene! Og om han ikke er det så finnes det jo barnevakt på Elixia til visse tider, og ellers har jeg jo barnevaktmuligheter rundt forbi. Ingen flere unnskyldninger!

Og så må jeg jo innrømme at det samme gjelder jo husarbeid…. jeg kan faktisk få til mer enn det jeg gjør per i dag. Det er bare om å prioritere anderledes.. 😀 (Her har jeg stort forbedringspotensiale! Hehe)

no-excuses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.