Velkommen til 2015

Det ble en veldig rolig feiring på oss i går. Kan nesten ikke kalle det for en feiring engang. Jeg var litt småfrysen med jevne mellomrom i går og ble utrolig trøtt tidlig på kvelden, så jeg gikk rett og slett for å legge meg kl 22. Våknet i 1 tiden på natten og var ikke i form i det hele tatt. Gikk en god stund før jeg til slutt måtte kaste opp, og da var jeg helt skjelven og kald. Sovnet igjen da, og har heldigvis ikke gjentatt den prosedyren videre. Litt trøtt og sliten, og litt “tom” i kroppen – men ellers er  formen ok.

Faktisk såpass ok at jeg tok årets første joggetur i allerede i dag. Det gjorde utrolig godt. Et steg nærmere en mer aktiv hverdag. Fokuset mitt for 2015 er blant annet å trene mer. Jeg har investert i litt nye treningsklær som motivasjon, så nå er det bare å få valuta for de pengene. Lurer på om en taktikk er å skrive ned hvor godt det føles å jogge/løpe, slik at jeg lettere kommer over dørstokkmila. I dag hjalp det godt på at jeg gikk med treningsklær på fra jeg stod opp, og at Kim dermed antok at jeg hadde planer om å trene og uten å vite det egentlig motiverte meg ut ved å spørre om jeg skulle ut og jogge da Daniel tok hvilen sin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.