Ouch… migrene?

På lørdag ble det jo litt rødvin da vi hadde besøk. Formen var fin på søndag, hadde jo tilogmed en 1 times joggetur i sone 2 uten problem.

På kvelden fikk jeg derimot en plagsom hodepine. Mistenker at det var en migrene-reaksjon på rødvinen. Hadde det vært tømmermenn så hadde jeg neppe hatt den joggeturen tidligere på dagen.

I dag hadde jeg PT time kl 15, og jeg fikk igjen vondt i hodet akkurat når jeg hadde gjort første sett av første øvelse. Det må jo bare være relatert til smertene jeg opplevde i går kveld. Jeg gjennomførte økta, men måtte rett hjem for å ta meg en pinex og legge meg og hvile. Det merkeligste er at i løpet av en time så gikk smerten i både hodet og nakken bort. Det har vel aldri skjedd før at det har gått bort så fort.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.