Balanse

I dag vil jeg skrive litt om dette med balanse i livet. Det er jammen meg ikke så lett alltid å finne denne, og heller ikke å finne ut hva som er greit å kalle balanse. Jeg tror det viktigste er at man må finne ut hva som er riktig for seg selv. For det er da man kommer i balanse.

Jeg stortrives med å trene, og det gir meg en sånn god følelse at jeg nesten glemmer ut at jeg har et mål jeg egentlig ønsker å oppnå med treningen. Jeg føler meg så vel etter en treningsøkt (gjerne underveis også når jeg orker) at jeg føler jeg har nådd målet mitt allerede.

Samtidig er jeg opptatt av at man skal kose seg. For det skal man. Men kanskje ikke så veldig mye, og kanskje ikke så ofte. For ja, jeg tenker da spesielt på mat og drikke som ikke nødvendigvis kommer i den sunne kategorien. Denne uka var det mange fristelser, og jeg måtte bare bestemme meg for hvilke jeg skulle skippe og hvilke jeg skulle velge. Mange som synes det er dumt at jeg skipper kosen, men for at jeg skal ha balanse akkurat nå må jeg velge utskeielsene mine med omhu.

På fredag var det pizza på pastabakeriet og kinodate med Kari som var på agendaen. Veldig koselig. Filmen, A star is born, var fantastisk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.