Helgen startet bra

Vi leverte guttene på overnatting hos svigerfar og samboeren hans, og så dro vi til Stavanger. Når vi først skal ut på noe i Stavanger liker vi å kose oss litt ekstra. Innlosjerte oss på Clarion for natta, spiste 3 retters på Bullock før vi dro på den planlagte underholdningen Sarah Millican. Fantastisk bra show, og jeg skal høre på podcasten hennes og se om den faller i smak også.

Tilbake på hotellet så vi en episode av Star Trek på Netflix før vi tok kvelden. Neste morgen var det da hotellfrokost før vi hentet guttene og dro hjem. En god regnværsdag. Ble mye spill og avslapping på oss alle fire. Jeg kom til endes på spillet mitt Life is strange, mistenker at jeg bør se litt mer på det da det er mye jeg ikke har fått oppnådd enda.

Søndag våknet jeg til nydelig vær og 1 time løping på planen min.. men våknet også til en mage i veldig opprør. Måtte raskt konkludere med at jeg var blitt syk. Hodeverk snek seg på og Kim syntes jeg var febervarm også. Total waste av en så fin søndag. Guttene var med Sonja og Thea på Rødhette og ulven show på Sola, så de fikk ihvertfall litt underholdning.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.