To styrkeøkter denne uka

Jeg er litt stolt, må si det. Torsdag hadde jeg jo min vanlige PT time, det nærmer seg slutten på den 10pakningen jeg kjøpte – dette var nr 7 i rekken, og jeg digger virkelig å trene med PT. På lørdag bestemte jeg meg for å endelig hoppe over dørstokkmila og komme meg ned på senteret for en styrkeøkt på egenhånd. Første gangen på reshape og første skikkelige egenøkt siden jeg startet med PT. Fikk senteret for meg selv ca 15 min, herlig, og syntes jeg fikk en ganske god økt selv om jeg styrte det helt på egenhånd. Godt inspirert, og ikke minst opplært, av det jeg pleier å gjøre på PT timene.

Så selv om jeg startet uka med å være syk så ble det en god treningsuke allikevel.

  • Styrke torsdag
  • 30 min joggetur fredag (mølla)
  • Styrke lørdag
  • 55 min joggetur Sandvedparken søndag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.