Sommerdager i mai

17 mai ble en skikkelig god og varm dag. Helt perfekt for 17 mai feiring. Litt redusert oppmøte fra oss da Kim ikke var i form, men guttene hadde en fin feiring allikevel. De var ikke så ivrige når de gjaldt aktivitetene på skolen, men de var fornøyde med å få mye is, pizza, pølse og kake.

Da vi var på XXL på torsdag for å kjøpe en ny sparkesykkel til Alexander valgte Daniel seg en pil og bue, og blink såklart. Det falt godt i smak. Han uttalte selv at han aldri hadde hatt det så gøy før i sitt liv da vi endelig fikk prøvd det i går (lørdag).

I dag (søndag) var det også en fantastisk dag værmessig. Alexander ble med Kasper og Jesper for å trikse med sparkesyklene på Austrått skatepark. Jeg og Daniel tok turen til Ølberg for å kaste frisbee. Vi måtte også kose oss med litt is.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.