Lengste joggeturen hittil

Det er ikke alltid jeg får meg til å følge den økta polar har satt opp til meg. Ofte blir en sone 2 økt til en sone 3 økt osv. Og ikke alltid jeg løper de dagene polar sier jeg skal heller. Men i dag ville jeg følge programmet. Det stod nemlig 1t45m for første gang. Måtte jo bare se hvor langt det ville føre meg. Regnet ut litt på forhånd sånn ca hva jeg kunne forvente og det var ikke langt unna. 1t20m bestod av sone 2, og det gikk overraskende greit å holde meg til sona. På slutten bikka jeg litt over, men da var jeg så nær de neste 20m som skulle bestå av sone 3 at det fikk gå. Beina kjentes bra hele veien og jeg kunne nok egentlig ha gjennomført en halvmaraton økt med den farten jeg hadde der uten problem.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.