Nærmer seg slutten av ferien

Men ikke helt enda. Noen dager igjen av Spania opplevelsen enda. Jeg er mye bedre i ryggen og kjenner meg rastløs. Synes allikevel det er litt vel varmt å trene her.. tok meg en liten runde nå i dag med 10×3 air squat, 10×3 utfall bakover, 10×3 hipthrust og 30 “boxjump” (dvs at jeg går, ikke hopper) og ble jaggu meg andpusten og svett.Vi nyter varmen. Har vært et par dager vi ikke ønsket å bade da det var noe galt med bassenget, men det ble ordnet og er bra igjen nå. Guttene har badet så mye at de nesten er lei av å bade tror jeg.Denne uka har vi vært en tur i Granada, men bommet litt på det jeg hadde lyst å se.. men vi fikk en kjekk tur allikevel. Vi har også vært en tur i Puerto Banus og sett på masse flotte båter og biler.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.