Business as usual

Har jobbet i tre uker allerede siden ferien. Tiden flyr virkelig. Merker at det er travelt på jobb og også at jeg virkelig kjenner at jeg er integrert i teamet. Skulle jo bare mangle etter 3 år i avdelingen, men dette er jo ikke en jobb man blir utlært etter 6-12 måneder. Blir nok aldri utlært, noe som jo er bra for å holde interessen oppe. Og det er jo alltid spennende å lære noe nytt.

Det samme kan vel sies om trening. Pga ryggen ble det lite og ingen trening uka før ferien, samt de tre ukene i ferien. Fått gode økter i de ukene som har vært etterpå, både styrkemessig og løpemessig. Merker uten tvil at både hodet og kroppen har det best når jeg har jevnt påfyll av fysisk trening.

Onsdag denne uka (7 aug) hadde jeg og Kim hele 10 års bryllupsdag. Ørjan satt barnevakt slik at vi fikk oss en date for å feire. Phileas Fogg hadde masse godt på menyen for denne anledningen. 10 år… Helt fantastisk å tenke på. Og det er bare begynnelsen 😍

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.