Halvmaraton debut ✔️

Dagen kom den. Rart når man venter lenge på noe så virker det som om det alltid er lenge til, men plutselig så var jo dagen der.. i går.

Jeg var pakket og klar, dro ut til Gina i god tid så vi fikk skravlet før løpet. Innså plutselig at jeg helt hadde gått glipp av bagasje lappen jeg skulle funnet i konvolutten sammen med startnummeret. Heldigvis hadde Gina plass til mine ting i sin sekk.

Mye folk på plass før start og masse god stemning. Vi var i pulje 10 så hadde god tid til å observere de andre som startet før oss.

Det gikk veldig greit å løpe ned den første tunnelen og sånn passe opp også. Så startet den skikkelige jobben. 10km nedover før de siste 5 km oppover. En stund nedover begynte jeg å kjenne antydninger til der jeg har hatt vondt i venstre foten, men ikke nevneverdig. Merket at kneet på samme fot var ikke helt fornøyd med påkjenningen. Etter bunnen var det på tide å ta fatt på de siste 5km… Det kjentes på alle måter. Jeg fikk møte den beryktede veggen alle løpere snakker om. Hadde så lyst å stoppe. Utenom drikkestasjonene tok vi tre 10sekundspauser underveis i bakken og det hjalp på.

På den siste drikkestasjonen skulle det være seigmenn og energidrikke, men de var tomme før vi kom. Heldigvis fant vi flere seigmenn på bakken som de andre hadde slengt fra seg og er man desperat nok etter påfyll funker det helt greit. Da jeg nærmet meg åpningen av tunnelen på Solbakk prøvde jeg å løpe litt igjen (gikk hele bakken), men da var jeg så stiv i venstre legg at jeg hadde ikke sjans.

I mål kom jeg uansett, og med god margin. Det trillet et par tårer må jeg innrømme. Endelig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.