About

De fleste som klarer å forville seg inn på denne siden gjør det mest sannsynligvis med vilje, fordi de kjenner meg og vil lese hva jeg gjør på og hva jeg tenker om ting. Så trenger jeg da egentlig å skrive så veldig mye om meg selv?

Vel, man vet jo aldri hvem som kommer innom – så litt informasjon kan jeg jo komme med.

Navnet er Linda, jeg er 32 år og bor på Ganddal i Sandnes kommune sammen med min mann Kim. Bryllupet vårt ble gjort i hemmelighet, det kan dere lese om her. Vi ble foreldre til Alexander 27 november 2009.  På dagtid jobber jeg i Statoil, men drømmen min er å jobbe fulltid med Forever. 30 september 2012 ble vi foreldre igjen, til lille Daniel.


På fritiden liker jeg (utenom å være med min kjære) å være sammen med venninnene mine, gå tur, trene, se film/tv, lese bøker, pusle, spille spill, drive med håndarbeid og hva jeg ellers skulle finne på å gjøre. Må jo også innrømme at jeg er en liten nerd, så det har jo pleid å bli noen turer på LAN i løpet av de siste årene – men min deltakelse der har falt fra etter vi ble foreldre.

Uansett så er det da altså veldig velkomment med kommentarer og så satser vi på å unngå masse spam.

Holdt på å si Bon Appetit – men det heter vel kanskje god lesning??

– Linda

1 thought on “About

 1. Hei Linda
  Som du forstår er jeg inne og leser på bloggen din av og til. Må si du er veldig flink å få tanker og følelser ner på “papiret”.
  Nå er det jo kort tid igjen før du får hilse på gutten din, det blir sikkert fantastisk. Har i alle fall den erfaring selv at etter å ha fått et nytt familiemedlem så var det vanskelig å forestille seg tiden før den lille sin ankomst.
  Forstår godt du tenker på mor i disse dager, det er helt naturlig. Og med bøttevis med hormoner i kroppen kan det bli “av og på dager”.
  Fint at du tar vare på deg sjøl, det er din viktigste jobb nå.
  Prøv å nyt tiden fram til fødselen og tenk på hvor heldige dere er som skal bli foreldre, det er det nemlig ikke alle som er forundt.
  Ønsker deg lykke til med den store jobben du skal gjøre og gleder meg til å se prinsen din. Tenker på deg Linda.

  Klem fra tante

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.